Ungdom

MTB

Minst två gånger per vecka under sommarsäsongen bedriver vi cykelträning i skogen, så kallad ”MTB” (Mountainbike).

Det är en stor skara barn, ungdomar och vuxna som samlas vid träningarna. Målsättningen är att vi skall ha kul och att var och en skall få träna efter sitt eget intresse. Några tränar för att prestera bättre på tävlingar och några tränar för att det är kul att cykla i skogen och att träffa kompisar.

Vi har lagt upp ungdomsträningen med en gruppindelning så att alla kan utvecklas i steg och samtidigt delta efter förmåga och intresse.

Nytt för 2022 är att vi kommer ha fasta träningsgrupper under säsongen. Detta för att ledare ska kunna lära känna alla deltagare och att det ska bli bättre gemenskap i varje träningsgrupp. Ledare kommer att placera de som anmäler sig i lämplig grupp till säsongsstarten.
Då vi har begränsat med tränare och efterfrågan är stor så kan vi för tillfället endast garantera plats i någon av våra träningsgrupper för medlemmar som under förra säsongen kontinuerligt deltog i mountainbikeverksamheten. För övriga kommer vi att ta in deltagare i mån av plats och tillgänglighet av
ledare.
Barn till föräldrar som kan ställa upp som ledare kommer att få förtur till träningsgrupp.
För att ansöka om en plats i en träningsgrupp fyller ni i formuläret på https://docs.google.com/…/1FAIpQLScmB2rxRlmx2u…/viewform
För er som har förtur p.g.a. tidigare deltagande så är det viktigt att ni fyller i formuläret innan 2022-02-13. Efter det så kan vi inte länge garantera plats i träningsgrupp då vi kommer fylla upp med nya barn och ungdomar.

För vuxna som vill cykla MTB kör vi separata vuxengrupper på samma tider som ungdomsträningen. Läs mer under MTB Vuxen. Som vuxen är du naturligtvis också välkommen som hjälptränare i våra ungdomsgrupper.

Välkommen du också!

Senast ändrad: 11 januari, 2022 kl: 20:15