Motion

Intresseanmälan till Vätternrundan 2023

 

Fyll i och skicka in en intresseanmälan. Vid anmälan väljer man en grupp med viss ambitionsnivå. Var noga med att dina kontaktuppgifter blir rätt, annars kan nödvändig info inte nå fram till dig.

Om du är intresserad av att cykla med en grupp Sub10 så kontakta Sarah Nääf Sarah.naaf1@gmail.com som är ansvarig för den gruppen.

Förbokade grupper på Vätternrundan är till för större grupper som är intresserade av en garanterad gemensam starttid. Fördelen är att kunna ha en samtränad klunga och få en planerad, säkrare, lättare och trevligare runda än bara genom egen kraft eller med slumpmässiga klungor. Arrangören delar ut platserna och man är inte garanterad en grupp eller en starttid man önskar.  Startplatser kan överlåtas under våren. Detta gör att VCK kommer att ha en väntelista ifall de tilldelade startplatserna inte räcker till.

Av praktiska skäl används tidsambitioner för att organisera anmälningarna. Det finns dock möjlighet för deltagare att byter grupp senare. Grupperna brukar själva bestämma planering, träning och slutgiltiga mål.

 

Kontaktperson för Vätternrundan 2023 är Victoria Zeeck som du når via mail sekreterare@vasterasck.se

 

 

 

Senast ändrad: 8 augusti, 2022 kl: 21:14