Motion

Intresseanmälan till Vätternrundan 2022

 

Fyll i och skicka in en intresseanmälan. Vid anmälan väljer man en grupp med viss ambitionsnivå. Var noga med att dina kontaktuppgifter blir rätt, annars kan nödvändig info inte nå fram till dig.

2 grupper är anmälda till VR 315 km 2022, totalt 80 personer. Starttid 03.00-06.00. Ingen subgrupp är anmäld.

Förbokade grupper på Vätternrundan är till för större grupper som är intresserade av en garanterad gemensam starttid. Fördelen är att kunna ha en samtränad klunga och få en planerad, säkrare, lättare och trevligare runda än bara genom egen kraft eller med slumpmässiga klungor. Arrangören delar ut platserna och man är inte garanterad en grupp eller en starttid man önskar.  Startplatser kan överlåtas under våren. Detta gör att VCK kommer att ha en väntelista ifall de tilldelade startplatserna inte räcker till.

Av praktiska skäl används tidsambitioner för att organisera anmälningarna. Det finns dock möjlighet för deltagare att byter grupp senare. Grupperna brukar själva bestämma planering, träning och slutgiltiga mål.

Ett gemensamt infomöte kommer att ordnas i november, vilket ger möjlighet till respektive grupp att träffas och prata ihop sig.

Om du har några frågor kan du skicka dem till Mats Thyselius på mats.thyselius@gmail.com

 

Länk till intresseanmälan hittar du här

Senast ändrad: 29 september, 2021 kl: 21:40