Nyheter
PUBLICERAT: 2020-05-05   Nyheter

Webshop för klubbkläder öppen

Nu har webshopen öppnat igen. Ni har möjlighet att beställa tom 17 maj KL. 23:59.

En provkollektion finns att prova hos Velospeed/Sporthörnan under vecka 20, from tisdagen. Det finns bibs och tröjor för ungdomar och vuxna, samt för vuxna även långärmade tröjor, västar och hoodies. Utbudet av triathlonkläder är starkt begränsat. Finns inte de modeller ni önskar prova kontaktar Bioracer för att få hjälp att välja storlek. Det är viktigt att ni i sådana fall provar ut storlek på bibs/tröja på modell ingående i provkollektion, för att ni ska kunna få så bra hjälp som möjligt.

En nyhet i shopen är marinblå VCK-strumpor.

Vita strumpor och kepsar finns i lager för omedelbar försäljning, och är inte möjliga att beställa i shopen. Kontakta Eva Gustavsson.

Speciellt för ungdomar kommer vi att ha en provning i VOKs lokal vid orientalen den 11 maj mellan kl 17-18. Vid detta tillfälle kommer enbart ungdomskollektionen att finnas att prova. Vuxna hänvisas till Velospeed på deras ordinarie öppettider. Med anledning av Covid-19 kommer vi att släppa in ett mindre antal personer i lokalen samtidigt. Vv respektera detta och följ eventuella anvisningar som bedöms nödvändiga under själva klädprovningen.

WEBSHOP:

För att logga in på Mybioracer, klicka på följande länk:

Ytterligare information hittar du under fliken INFO när du loggat in, samt här