Nyheter
PUBLICERAT: 2020-08-11   Nyheter

Webshop för klubbkläder öppen

Nu har webshopen öppnat igen så att ni har möjlighet att komplettera garderoben med lite plagg för höst och vintercykling. Ni har möjlighet att beställa tom 18 augusti kl 23:59.

WEBSHOP: För att logga in på Mybioracer, klicka på följande länk:

Strumpor, kepsar, handskar samt ett fåtal arm- och benvärmare finns för försäljning direkt via klubben (Eva Gustavsson). Om ni funderar på lämpliga plagg inför höst och vinter så ta en titt på följande:
– Race Proven Tempest bibs
– Tempest långa byxor utan pad
– Race Proven eller PROF långärmad tröja i tempestmaterial
– PROF Combijacka

För damer som beställer bibs i storlek 0 finns möjlighet att välja en annan, lite mindre pad. Kontakta isåfall Bioracer innan ni lägger er beställning så hjälper de er med detta. Fråga efter Mattias.

Det finns ingen provkollektion denna gång därför extra viktigt att tänka på följande:

KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

 

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

 

 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL AV PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

 

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:

0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta Bioracer på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

 

Ytterligare information hittar du under fliken INFO när du loggat in, samt här