Nyheter
PUBLICERAT: 2020-01-20   Nyheter

Klädprovning och beställning senast 27 jan 2020

Nu öppnar webshopen för beställning av ny klubbkläder. Klicka på länken och skapa ett konto för att komma igång. Frågor ställs till mig (Eva Gustavsson) eller direkt till Bioracer (kontaktuppgifter längst ner i inlägget). Läs all information nedan innan ni frågar.

En provkollektion (storleksprover, ej hela sortimentet) finns på Velospeed på Erikslund fram till lördag 25/1 kl 15:00.
https://www.bioracer.be/se/mybioracer/?r=rFKAi2w0nX

SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN 27 JANUARI 2020
I shoppen kommer ni att se att de flesta plagg har VCK-design, vissa plagg ligger inne med en ”standarddesign”. Självklart levereras alla kläder i klubben i VCK-design. Detta gäller inte de fåtal plagg som ligger under fliken ”Standardprodukter”.

LEVERANSINFORMATION
Kläderna levereras cirka 7 veckor efter att shoppen har stängt. Kläderna skickas hem till adressen som registrerats i samband med beställningen.
Frakt 129:- tillkommer på alla beställningar.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Ändringar kan göras så länge shoppen är öppen. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

BEKRÄFTELSE
Bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angett i beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta info@bioracer.se

KOLLEKTIONER
PROFESSIONAL – fokus på träning och tävling
Kollektionen som passar alla cyklister, såväl motionär som elit. God komfort och skön passform utan att tumma på viktiga egenskaper som ventilation, muskelsupport och aerodynamik.
RACE PROVEN – Fokus på tävling
Kollektionen som passar alla cyklister som vill maximera aeroegenskaperna. Race Proven har ett mycket tight och atletiskt snitt. OBS! Dessa kläder är sydda för optimal passform när du sitter på cykeln.

INNAN DU BÖRJAR ANVÄNDA DINA NYA KLÄDER
När du får plagg rekommenderas att du tvättar dem innan de används första gången. Detta för att stänga fibrerna i tyget som öppnar sig när plagget sublimeras*. Tvättar du plagget innan det används bibehålls färger och design bättre.
*Sublimering är den process i tillverkningen där vi färgar tyget med er unika design.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA
Race Proven har en tightare passform än Professional och således vill vi påpeka att det är av yttersta vikt att du provar storlek i den kollektion du har för avsikt att köpa. Passformen på Race Proven kollektionen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i cykelposition. Här är det viktigt att du provar dig fram. En rekommendation är att testa en storlek mindre på byxa än på överdel. Några andra tips:
• Alla modeller av byxor i Race Proven kollektionen har samma snitt/storlek. Så om du testar en Race Proven Sirio modell kan du ha samma storlek i Race Proven Lycra och Tempest modellerna.
• På Race Proven överdelar kan det bli aktuellt att gå upp en storlek på överdelar från den storlek du har på Professional, än en gång – det är viktigt att du provar produkter från Race Proven om du vill beställa från denna kollektion då den har ett tightare snitt.
STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS!
• Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
• Våra överdelar i juniorstorlek är små i storlekarna jämfört med flera andra varumärken. Därför är det extra viktigt att du provar dessa. Om du inte kan göra det prata med någon i klubben som har testat, eller ring Bioracer.

ÖVERSÄTTNING STORLEKAR:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta leverantören på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se