Nyheter
PUBLICERAT: 2015-03-09   Nyheter Styrelsen

Styrelsen informerar

Ett nytt cykelår med oanade och fantastiska möjligheter har börjat och styrelsen har haft sitt första möte efter årsmötet. Jag kommer efter varje styrelsemöte skriva en notis här om vad som händer i klubben och vilka beslut som diskuteras och fattas i styrelsen.

Årsmötet

Protokollet är under granskning och kommer att läggas ut på hemsidan inom kort då det är underskrivet.

Ny styrelse

Årsmötet beslutade om en ny styrelse, se den här. Mats Thyselius som suppleant efter en bra insats under ett par år och Per Wolde och Johanna Lindfors har tagit plats som suppleanter (vi var en suppleant kort under 2014). Båda har erfarenhet från ungdom, MTB, LVG och tävling vilket kommer att tillföra mycket till styrelsen.

Kommittéer

Den nya organisationen i VCK börjar nu ta fart och ansvariga har utsetts till de flesta kommittéer, men kommittéerna måste fyllas med aktiva människor också eftersom det inte är meningen att de ansvariga ska göra allt arbete själva. Är ni intresserade av någon speciell del, så kontakta gärna den ansvarige direkt. Namnen hittar ni här.

En ny tävling i Västerås!

Den 11 oktober kommer VCK att anordna en deltävling i CX-cupen, Hökencroossen. Riktigt bra jobbat Johan Lindkvist och alla andra! Johan är kommittéansvarig för CX i VCK även om han tävlar för CK CX.

VCK 100 år 2016

Arbetet med jubileumsåret 2016 är i full gång. Vi kommer att träffa Västerås Stad den 26 mars för att diskutera vad vi kan göra för varandra. Vill ni vara med och hjälpa till med planeringen så kontakta Maria Engelfeldt.

Förstärkning inom LVG

Som de flesta av er vet så har vi värvat två elitcyklister inom LVG till klubben, Jonas Ahlstrand och Isabelle Söderberg. Syftet med samarbetet är att vi ska få hjälp att utveckla cykelsporten, och då särskilt tävlingscykling Landsväg. Båda ska stötta VCK med idéer, kontakter och egen tid då så är möjligt, för att utveckla ungdomsverksamheten inom LVG.

Dom ska även representera VCK vid mässor samt stötta klubben i sponsorverksamhet och för att klubben återigen ska kunna etablera en elitverksamhet inom cykling.

Allt detta kommer givetvis att ske så att det inte kolliderar med deras elittävlingsverksamhet. Vi ska se till att hemsidan hålls uppdaterad med deras prestationer på tävlingsbanan så att vi kan följa dom.

Nya e-postadresser

Från den 1 mars har klubben nya e-postadresser till fasta poster som ordförande, sekreterare och kassör. Alla adresser på hemsidan ska vara uppdaterade.

Nästa styrelsemöte

Onsdagen den 25 mars. Skicka gärna in skrivelser eller funderingar i god tid innan till sekreteraren på sekreterare@vasterasck.se.

Magnus Ahlbäck
Sekreterare VCK