Nyheter
PUBLICERAT: 2016-01-10   Nyheter

Cyklisten på Länsmuseet 28/1

Inbjudan

Nu startar aktiviteterna för att visa att VCK fyller 100 år och synliggöra klubben och cyklingen.

Alla bjuds in till en-mans-föreställningen Cyklisten med Peter Perski. Om fenomenet cykling, längtan och om att hålla balansen.

Att cykla är för somliga ett sätt att ta sig till mataffären och tillbaka. Att cykla är för somliga ett nödvändigt ont när man missat bussen. Att cykla är för mig det ultimata äventyret. Det har alltid varit så oavsett om jag är på väg uppför ett berg i Portugal eller gör ett snabbt ärende på stan. Men när någon frågar mig varför jag frivilligt ger mig ut och plågar mig i fyra timmar utan att direkt ha något mål förutom att komma tillbaka, vet jag inte riktigt vad jag ska svara.
-Du ska ju ingenstans!
Nä, det är just det som är grejen.

Torsdag den 28 januari klockan 18,30.
Fri entré
Biljetter bokas/hämtas i informationen Karlsgatan 2, tel 021-39 32 22.

Detta arrangemang sker i samarbete med SISU Idrottsutbildarna, Länsmuseet och Skådebanan.